Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Άλλοι επτά χριστιανοί μάρτυρες στην Αίγυπτο!


Του Νίκου Χιδίρογλου

Έξι χριστιανοί Κόπτες, όλοι νεαρής ηλικίας, αλλά και ένας μουσουλμάνος φρουρός, πλήρωσαν με τη ζωή τους την «πολυπολιτισμικότητα» στην Αίγυπτο και το μένος των ισλαμιστών κατά κάθε αλλόδοξου. Δέκα οι τραυματίες, τρεις εκ των οποίων χαροπαλεύουν. Τους γάζωσαν τρεις ένοπλοι από αυτοκίνητο, καθώς έβγαιναν από την Εκκλησία, μετά το πέρας της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας.

Το έγκλημα διέπραξαν ισλαμιστές, όχι και τόσο «ανεκτικοί», όσο οι νεοφιλελεύθεροι της Δύσης, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και οι «προοδευτικοί» όμοιοί του (που θέλουν να μας φέρουν εδώ και να παραχωρήσουν «ιθαγένεια» σε όλο το κακό συναπάντημα, που εκβράζουν οι κοινωνίες του Τρίτου Κόσμου).



Και τους σκότωσαν και τους «δουλεύουν»

Το αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Nag Hamadi στη Νότια Αίγυπτο, 40 χιλιόμετρα από το Λούξορ, όπου συνυπάρχουν (με πολλές εντάσεις στο παρελθόν) χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

Οι αρχές της Αιγύπτου, που «δυσκολεύονται» γενικώς να «μαζέψουν» τους ισλαμιστές, αντί να κατευνάσουν τα πνεύματα, επιδείνωσαν την κατάσταση βγάζοντας τους χριστιανούς στο δρόμο, καθώς καθυστέρησαν να παραδώσουν τις σορούς των νεκρών στους συγγενείς τους, για την ταφή.

Οι Κόπτες, εξοργισμένοι από την ατιμωρησία και από την απραξία της κυβέρνησης απέναντι στα εγκλήματα των ισλαμιστών, επέδραμαν κατά του νοσοκομείου της πόλης, καταστρέφοντας περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Την ίδια ώρα, ο επίσκοπος της περιοχής Κύριλλος, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές, όπως και οι περισσότεροι Κόπτες που ζουν εκεί, με το τελευταίο μήνυμα στο κινητό του να λέει «έρχεται η σειρά σου».

Μέχρι στιγμής βέβαια, καμία σύλληψη, αν και το υπουργείο Εσωτερικών έσπευσε να ανακοινώσει ότι «πιστεύει» πως τα κίνητρα της επίθεσης είναι η εκδίκηση για το βιασμό μιας 12χρονης μουσουλμάνας, τον περασμένο Δεκέμβριο, από Κόπτη κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κρατείται και θα δικαστεί.



Πού είναι οι χριστιανοί της Δύσης;

Μην περιμένετε αντιδράσεις, ούτε καν από τις χριστιανικές εκκλησίες της Δύσης. Η πολιτική ορθότητα δεν ανέχεται μύδρους κατά των αλλοθρήσκων, αλλά μόνο κατά των κατά τόπους «σκοταδιστών» χριστιανών της Γηραιάς Ηπείρου.

Τώρα, αν 8.000.000 Κόπτες δεινοπαθούν στην Αίγυπτο, αυτό είναι μια «δευτερεύουσα» υπόθεση για τις κυβερνήσεις της Δύσης. Δεν τις αφορά, αυτές είναι «φιλελεύθερες» και «άθρησκες», ενώ προωθούν επιθετικά την ατζέντα της «εκκοσμίκευσης» και της ανοχής για τους μουσουλμάνους (για τους χριστιανούς όχι, μην μας περάσουν για μισαλλόδοξους»). Υπενθυμίζουμε ότι δέκα χρόνια πριν, το 2000, 21 χριστιανοί έχασαν τη ζωή στη διάρκεια ταραχών εις βάρος τους, που υποδαύλισαν ισλαμιστές.



Πού είναι οι υπέρμαχοι των «δικαιωμάτων»;

Οι χριστιανοί αντιδρούν πλέον βίαια στις επιθέσεις εναντίον τους και έχουν γενικότερα ριζοσπαστικοποιηθεί, καθώς αντιλαμβάνονται ότι στην μουσουλμανική Αίγυπτο αποτελούν πολίτες β’ κατηγορίας.

Άσχετα αν είναι οι γνήσιοι αυτόχθονες, βάσει της ιστορίας... Οι αρχές προβληματίζονται, καθώς τα περιθώρια «στενεύουν», την ώρα που 5000 χριστιανοί παρέστησαν στην κηδεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της καταπίεσης που υφίστανται.

Ο πρωθυπουργός Ahmed Nazif, συνοδευόμενος από τον κορυφαίο σουνίτη μουσουλμάνο κληρικό της χώρας Mohammed Sayyed Tantawi, επισκέφθηκε τον ηγέτη των Κοπτών, Πάπα Σενούντα Γ’, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις και να αποφευχθούν νέα έκτροπα. Όμως, αυτές οι επαναλαμβανόμενες συναντήσεις, δεν έχουν πια κανένα νόημα, καθώς οι επιθέσεις κατά χριστιανών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.



Δεν «ακούει» κανείς!

Αλήθεια, πού είναι τώρα όλοι αυτοί των αδρά χρηματοδοτούμενων διεθνών ΜΚΟ, που φωνασκούν για παραβιάσεις των «δικαιωμάτων» στο Ιράν;

Πού είναι όλοι αυτοί που φωνασκούν ενάντια –όλως τυχαίως- ηγετών που σηκώνουν το ανάστημά τους στο διεθνές διευθυντήριο της Νέας Τάξης; Πού είναι η «προοδευτική» Αρχιεπισκοπή μας;

Δεν θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση; Δεν θα στηλιτεύσουν την εγκληματική ενέργεια; Το Οικουμενικό Πατριαρχείο; Ακούει εκεί κανείς; Μπα... Το δράμα των Κοπτών, αποτελεί μια «ενοχλητική» υπόθεση.

Άλλωστε, για τους Φαναριώτες κληρικούς και όλους τους άλλους με τις παρόμοιες οικουμενιστικές αντιλήψεις, προέχουν οι καλές σχέσεις με τον ισλαμικό κόσμο... Όλα θυσιάζονται στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας και της διπλωματίας!



http://ellinikiafipnisis.blogspot.com



Σχόλιο

Φυσικά κανένας από τους αριστεράτζες καπιταλιστές δεν συμπαραστάθηκε στους Κόπτες που διαμαρτυρήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο Σύνταγμα. Αυτό όμως το περιμέναμε αφού αυτούς τους ξέρουμε.
Και βέβαια, δεν αντέδρασε ούτε η "πράσινη" συναγωγή των ιεραρχών.
Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι άλλο. Πέρα από όσα προπαγανδίζουν οι διάφοροι ΜΜΕ και ΜΚΟ, αυτό που ακούει στο όνομα Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία με θρησκευτικό μανδύα που έχει σαν στόχο την παγκόσμια επικράτηση μέσα από την βία και τις δολοφονίες, χρησιμοποιώντας για την απόκτηση οπαδών τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, αυτά που τον μετατρέπουν σε κτήνος. Είναι μια άλλη μορφή της θρησκείας του διαβόλου. Το Ισλάμ είναι ντροπή για την ανθρωπότητα και προσβολή για τον Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: