Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΙΚΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ

Δεν μπορεί λογικός άνθρωπος να πιστέψει το τί γίνεται στην Ελλάδα διαβάζοντας ένα άρθρο της εφημερίδας Αττικά νέα, της 11 - 12 - 2009.

Στον Ασπρόπυργο εγκαταστάθηκαν οι ρωσοπόντιοι, πρόσφυγες - επαναπατριζόμενους τους αποκαλεί το ελληνικό κράτος, τους οποίους κάλεσε το κράτος να εγκατασταθούν στην Ελλάδα με πολλές υποσχέσεις για σπίτια, κτήματα και εργασία. Αυτά τα αδέλφια μας μόνοι τους, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, έχτισαν τα σπίτια τους. Η κοινωνική αλληλεγγύη του ελληνικού γένους σε πλήρη εφαρμογή.

Ε, λοιπόν, αφού έχτισαν μόνοι τους τα σπίτια τους – χωρίς την βοήθεια κανενός – και ενώ έπρεπε το κράτος να τους χτίσει σπίτια όπως έγινε με τους ανταλλαγμένους του 1923, το Ι.Κ.Α. ζητά από τους παλιννοστούντες να πληρώσουν… ένσημα για τα σπίτια που μόνοι τους έχτισαν.

Δεν κοιτάνε οι κύριοι και οι κυρίες του ΙΚΑ που φάγανε τα λεφτά του έλληνα εργαζόμενου και που τα άρπαξαν για να καλύψουν κρατικές τρύπες, δεν κοιτάνε που ανασφάλιστοι αλλοδαποί εξυπηρετούνται ιατροφαρμακευτικά από τα νοσοκομεία και τα ιατρεία του ΙΚΑ, και αυτά είναι λεφτά που με τον ιδρώτα του αφήνει στο κράτος ο κάθε εργαζόμενος, τολμάνε να ζητάνε χρήματα από τους ρωσοπόντιους αδελφούς μας.

Την «φιλανθρωπία» σας, εσείς του Ι.Κ.Α. να την δείχνετε όχι μόνο στον κάθε εισβολέα λαθρομετανάστη που αφήνει την βρωμιά του στην χώρα μας, αλλά και στον έλληνα που χρειάζεται βοήθεια. Εμείς σας πληρώνουμε.

Για συμμαζευτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: